Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.

Kurser hos FOF København

Har vi en sjæl?

Har vi en sjæl?

På dette kursus vil du få argumenter for, at vi alle har en sjæl, og at der findes en fundamental bevidsthed, som vi alle er en del af. Du vil få en forståelse af, hvilke filosofier der støtter det modsatte synspunkt (materialismen), og hvilke der støtter sjælens eksistens (idealismen). Du vil også få forklaringer på fænomener som psykisk helbredelse, ud-af-kroppen oplevelser og hvorfor tankeoverføring er muligt.

Der vil indgå forskellige øvelser i kurset, der skal give dig en førstehåndsoplevelse af, hvorfor du selv er en sjæl. Der vil i alle lektioner være såvel øvelser som diskussionsgrupper samt mulighed for at stille spørgsmål i plenum.

Grundbogen til dette spændende kursus er »Sjælsbeviset – hvorfor vi har en sjæl, og hvad det indebærer« skrevet af psykolog Niels Svendsen, og denne kan fås som både e-bog og i papirudgave. Du vil få udleveret uddrag fra bogen til selvstudie.

SAMFUND, KULTUR OG NATURFAG

Se alle aktuelle kurser