Skip to content
Kultur- og naturfag hos FOF København

Jura

Jura til hverdagsbrug

Få en dybere forståelse af de juridiske begreber, som vi støder på i medierne, i arbejdsmæssige sammenhænge og ikke mindst i diskussionerne hen over spisebordet. Vi ser på de grundlæggende termer inden for udvalgte områder som strafferet, fogedret og aftale-, købe- og erstatningsret. Vi fokuserer også på hverdagens jura, der har relevans for din dagligdag: Hvor længe gælder et tilbud, og hvor længe kan du benytte dig af det? Har du krav på at kunne bytte en vare, som du har købt i en butik, og hvad er forskellen på en reklamationsret og en garanti? Hvornår kan du kræve erstatning, hvis du føler dig snydt? Hvornår kan du blive pålagt rykkergebyrer og renter? Hvad betyder inkasso, og hvornår rykker fogeden ud?

Hvordan foregår undervisningen?

På vores kurser i jura foregår undervisningen som klasseundervisning.

Tilmelding til vores kurser i jura

Læs mere om vores kulturfag nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.