Skip to content
Økonomikurser, FOF København

Økonomi

Tag på kursus i virksomhedsøkonomi og privatøkonomi i København

På kurset i virksomhedsøkonomi får du en introduktion til elementær bogføring og regnskab svarende til en vigtig del af den merkantile Erhvervs Uddannelse (EUD): bogføring, vareregnskabet, momssystemet, afskrivninger og regnskabsafslutning med opstilling af årsregnskab, analyse af virksomhedens indtjeningsevne, beregning af nøgletal samt indekstal. 

Det grundlæggende kursus i privatøkonomi er for dig, der gerne vil kunne overskue din egen økonomi, så du får mere ud af dine penge, og så du er bedre rustet, når du skal tale med rådgivere f.eks. i forbindelse med større investeringer såsom køb af hus eller bil, eller når du skal planlægge din pensionisttilværelse.

Læs mere om kurserne i både privat- og virksomhedsøkonomi nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér