Skip to content
IT-kurser og økonomi hos FOF København

Grundlæggende virksomhedsøkonomi – fjernundervisning

Løbende tilmelding og løbende startdato efter aftale

Fjernundervisningen kan gennemføres når som helst, og har ikke en fast længde eller bestemte tidspunkter, man skal være online. Der kan derfor ses bort fra dato og tid her på siden. Løbende tilmelding og løbende startdato efter aftale.

Du skal selv sørge for, at din computer er udstyret med de relevante programmer, dvs. som minimum en Internet-browser, og du skal have en mail-adresse, som vi kan skrive til dig på. 

Introduktion til elementær bogføring og regnskab svarende til en vigtig del af den merkantile Erhvervs Uddannelse (EUD): bogføring, vareregnskabet, momssystemet, afskrivninger og regnskabsafslutning med opstilling af årsregnskab. Endvidere analyser af virksomhedens indtjeningsevne, rentabilitet og beregning af nøgletal. Der kræves ingen særlige forudsætninger. 

Udgifter til materialer er inkluderet i kursusgebyret. Kursusbevis kan udstedes. Tilmelding er bindende, når kursusgebyret er betalt. 

Leder du efter erhvervsøkonomi? Dette kursus i virksomhedsøkonomi erstatter vores tidligere kurser i erhvervsøkonomi.

Hvad er fjernundervisning hos FOF?

Fjernundervisningen fungerer lidt lige som den gammeldags brevskole, du får bare noget hurtigere svar, og kan blive guidet med videosvar hvis det er nødvendigt.

Til hvert kursus er der materialer og øvelser, du sender til underviseren, og du kan altid sende en mail, hvis noget driller eller du går i stå. Kurserne er delt op i 8 lektioner for at fungere som normale aftenhold, der foregår over 8 uger, så opfordringen er, at du finder en dag i ugen, der passer dig, og så laver én lektion om ugen. Men du kan også lave det hele på en weekend, eller springe en uge over, det er helt op til dig.

For overblik over det præcise indhold på de enkelte lektioner findes uddybende information på uv.fof.dk

Filosofi – kurser om f.eks. Søren Kierkegaard

SAMFUND, KULTUR OG NATURFAG

Se alle aktuelle kurser