Skip to content
Madkurser hos FOF København

Mad fra Asien og Mellemøsten

Lær at lave velsmagende og fyrige asiatiske retter

Det asiatiske køkkens popularitet i Danmark skyldes både smag, duft og synsindtryk. Denne sæson kan du prøve kræfter med det thailandske køkken, hvor du lærer at lave supper, salater, forårsruller og curry'er med masser af grønt, kylling og rejer. Du kan også tage på rundtur i det asiatiske gadekøkken.

Meget mere end karry – lær at lave mad fra Mellemøsten

Det mellemøstlige køkken spænder både geografisk og smagsmæssigt vidt. Denne sæson kan du prøve kræfter med det allerbedste fra det persiske køkken, som byder på masser af friske krydderurter, grøntsager og syrlige elementer. Send dine smagsløg på en eksotisk rejse og lav nogle af de mest populære mazzeh (småretter), persisk umami, kashk, den magiske safran fra Iran med sin solgule farve og persisk rosenvand, som hyppigt bliver brugt i de delikate desserter. 

Hvor kan jeg tilmelde mig madkurserne?

Læs mere om kurserne herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér