Skip to content
foto af asiatiske krydderier

Mad fra Asien

Lær at lave velsmagende og fyrige asiatiske retter

Det asiatiske køkkens popularitet i Danmark skyldes både smag, duft og synsindtryk. Denne sæson kan du prøve kræfter med det thailandske køkken, hvor du lærer at lave supper, salater, forårsruller og curry'er med masser af grønt, kylling og rejer, eller du kan få kinesiske madoplevelser på en workshop.

Derudover tilbyder vi også madkurser i japansk og koreansk mad. 

Tag med på en rejse til det autentiske Vietnam

Du kan også kaste dig ud i nye udfordringer med det allerbedste fra det vietnamesiske køkken, som bl.a. byder på masser af friske krydderurter, grøntsager og andre lækre elementer. Send dine smagsløg på en eksotisk rejse og lav nogle af de klassiske retter. Samtidig vil underviser og journalist Theresa Nguyen komme med spændende fortællinger om det vietnamesiske køkken, som du kan blive meget klogere på.

Hvor kan jeg tilmelde mig madkurserne?

Læs mere om kurserne herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2