Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Indisk mad: Chicken Tikka Masala – online kursus hos FOF København

Indisk mad: Chicken Tikka Masala – online kursus

Indisk mad: Chicken Tikka Masala – online kursus

Har du også fået smag for at eksperimentere i hjemmekøkkenet under coronakrisen? På dette online madkursus kan du få en kulinarisk oplevelse i dit eget køkken og et skud ny madinspiration, når vi sammen – men hver for sig – kreerer den indiske klassiker Chicken Tikka Masala.

Underviseren guider dig trin-for-trin, fortæller om de forskellige ingredienser og krydderier og giver tips og tricks til, hvordan du får den helt rigtige smag frem i retten. Undervejs har du mulighed for at stille spørgsmål.

Efter kurset har du fremstillet en skøn indisk ret til 6-8 personer lige til at sætte på spisebordet til aftensmadstid. Skulle I være færre end det, så er retten også nem at gemme og varme senere.

Praktisk info

Inden kurset skal du selv have købt ind til madlavningen. Se ingredienser her (åbner pdf).

Onlinekurset foregår via programmet Zoom, som er gratis for dig at downloade her: zoom.us. Inden kursusstart får du tilsendt en e-mail med ingredienser, opskrifter og et mødelink, som du skal bruge for at deltage.

Vi anbefaler, at du installerer Zoom på din computer eller tablet i god tid inden undervisningen og tester, at det virker. Vi starter undervisning med, at alle har kameraet tændt, så underviseren kan se jer, men undervejs vælger du selv, om du vil have kameraet tændt eller slukket. Læs praktisk info om onlinekurser og få hjælp til opsætning af Zoom her.

Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser