Lær at lave en traditionel rice and curry, som den serveres på Sri Lanka.
Mad fra Sri Lanka er velduftende og krydret med mange forskellige krydderier, og smagsmæssigt er den inspireret af både det indiske, afrikanske og malaysiske køkken. På holdet bliver du hjulpet igennem tilberedning og smagssammensætning, så du selv kan lave en fuld rice and curry.
Vi skal lave mindst seks forskellige curry’er med kød, fisk og grøntsager – bl.a. tør kokoscurry, fiskecurry, gul curry med kylling og græskarcurry.
Vi starter med en introduktion til Sri Lanka og landets madtraditioner, råvarer og krydderier. Herefter går vi i gang med at lave mad, og til sidst dækker vi et dejligt bord og spiser sammen.
Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlige rice and curry-retter.
Drikkevarer, viskestykker, karklude og opbevaringsbokse med låg til retter der er gode at gemme.
Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.