Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Madkurser, sushi, FOF København

Sushi

Sushi

Er du vild med sushi? På kurset lærer vi at lave vores egen hjemmelavede sushi.

Vi får kendskab til fisk og skaldyr af bedste kvalitet – og vi kommer til at lave alt det, du kender fra dit sushibesøg, f.eks. nigiri, makiruller og sashimi i de rette mængder. Hvis der er stemning for det på holdet, kaster vi os over nogle af de lune retter, man ofte kan få på sushirestauranterne, såsom pankofriterede rejer og laksespyd med teriyakisauce. Vi bruger f.eks. ris, tang, sesamfrø, agurk, avocado, wasabi, ingefær og laver smagfulde dressinger, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

At lave sushi kræver tålmodighed, samarbejde og præcision, men er måske slet ikke så svært, som du tror.

Du lærer det helt fra bunden, og alle kan være med. Det er sushi for begyndere med undervisning i øjenhøjde, så det er til at forstå og ikke mindst lære. Efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster.

Vi afslutter hver mødegang med i fællesskab at nyde den tilberedte mad.

Medbring

Køkkenkniv, forklæde, viskestykker, skærebræt og drikkevarer.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser