Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Vidste du, at bælgfrugter kan bruges i brød, bagværk og desserter?
100 gr. bælgfrugter om dagen – sådan lyder ét af de nye officielle kostråd. Bælgfrugter er kikærter, bønner og linser – de er planterigets proteiner og skal erstatte en del af det kød, vi spiser i dag.
På dette sommerkursus lærer du om bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken, herunder hvordan linser og ærter kan erstatte nødder, hvordan bagværk kan holde sig frisk længere med brug af bønner samt hvordan du kan optimere næringsindholdet i søde sager, så protein- og kostfiberindholdet bliver højere og derved giver en større mæthedsfornemmelse. Derudover laver vi forskellig brød med bønner, linser og ærter.
Kom med på rejse i bælgfrugternes selskab og lær at bage brød, lave desserter og snacks med et højt proteinindhold.
På dette kursus skal vi bage flute og knækbrød med linser, romkugler og brownie med sorte bønner, chokoladebarer og konfekt med linser og chokolademousse på vandet fra kikærtedåsen.
Kurset er for alle, og du behøver ikke at være rutineret i at lave mad i forvejen.
Efter madlavningen går vi til bords, smager og nyder resultatet!
Forklæde, karklude, viskestykker og 2-3 bøtter til evt. rester.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 12.06.2025 | 17:00-20:25 | KBH V, Humletorvet | Liv Teilmann Nielsen |
Uddannelse: Jeg har en professionsbachelor i ernæring og sundhed.
Andre faglige kvalifikationer: Jeg brænder for sundhedsfremmende undervisning, er kreativ og opdateret på nye madtrends. Jeg finder glæde i at tilrettelægge forløb og at undervise forskellige målgrupper. På mine hold indtænker jeg – foruden kompetencer i madlavning – altid sundhed, ny læring og fællesskab. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold, er du velkommen til at kontakte mig på e-mail.
Jeg har desuden arbejdet med:
Undervisningserfaring: Jeg har undervist på aftenskolen siden 2018.