Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Dessertkursus hos FOF København

Desserter inspireret af Ottolenghi

Desserter inspireret af Ottolenghi

En af de ting, stjernekokken Yotam Ottolenghi er kendt for, er vinduerne i hans restauranter, som bugner med fristende kager og desserter.

I Ottolenghis dessertrepertoire finder vi b.la. spændende nye twist på klassikere som eton mess, pavlova og risalamande. Desserterne er ofte mellemøstligt inspireret med rosenvand, orangeblomstervand og tahini såvel som overraskende smagskombinationer i form af bl.a. chili flan, fersken med kefir limeblade og fersken-lime-rosmarin-tærte.

På kurset kommer vi omkring en række teknikker, som du kan bruge vidt og bredt i dessertkøkkenet. Vi går i dybden med anretning af desserterne, så de får et smukt, naturligt look. Det er her, du sikrer dig, at alle dine anstrengelser i køkkenet kan blive påskønnet fuldt ud af dine gæster! Kurset henvender sig til alle, der ønsker ny inspiration til dessertkøkkenet i godt selskab.

Vi afslutter selvfølgelig hver mødegang med at smage på alle de herlige kager til en god kop kaffe eller te. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlige hjemmelavede desserter til både hverdag og festlige lejligheder.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude og opbevaringsbokse med låg – hvis der bliver desserter i overskud, som kan gemmes.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser