Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Dessertkursus hos FOF København

Desserter inspireret af Ottolenghi – sommerferie

Desserter inspireret af Ottolenghi – sommerferie

En af de ting, stjernekokken Yotam Ottolenghi er kendt for, er vinduerne i hans restauranter, som bugner med fristende kager og desserter.

I Ottolenghis dessertrepertoire finder vi b.la. spændende nye twist på klassikere som eton mess, pavlova og risalamande. Desserterne er ofte mellemøstligt inspireret med rosenvand, orangeblomstervand og tahini såvel som overraskende smagskombinationer i form af bl.a. chili flan, fersken med kefir limeblade og fersken-lime-rosmarin-tærte.

På dette sommerferiekursus kommer vi omkring en række teknikker, som du kan bruge vidt og bredt i dessertkøkkenet. Vi går i dybden med anretning af desserterne, så de får et smukt, naturligt look. Det er her, du sikrer dig, at alle dine anstrengelser i køkkenet kan blive påskønnet fuldt ud af dine gæster! Kurset henvender sig til alle, der ønsker ny inspiration til dessertkøkkenet i godt selskab.

Vi afslutter selvfølgelig hver mødegang med at smage på alle de herlige kager til en god kop kaffe eller te. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlige hjemmelavede desserter til både hverdag og festlige lejligheder.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude og opbevaringsbokse med låg – hvis der bliver desserter i overskud, som kan gemmes.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser