Skip to content
Madkurser med Ida Lawaetz

De fire årstider – madoplevelser med sæsonens bedste råvarer

De fire årstider – madoplevelser med sæsonens bedste råvarer

Drømmer du om at omfavne en bæredygtig og sæsonbestemt madoplevelse?

Engang var det almindeligt at spise i takt med årstidens skiften, men i dag er det både fornuftigt, økonomisk fordelagtigt og bæredygtigt. På dette kursus opdeler vi året i fire sæsoner og mødes for at skabe 2-3-retters menuer baseret på de bedste råvarer, som hver sæson har at byde på. 

Ida Lawaetz Kofta med auberginesalat
Eksempel på en ret, vi kan lave: Kofta med auberginesalat. Foto: Ida Lawaetz

Vi dykker ned i lækre forretter, velsmagende hovedretter og delikate desserter. På denne måde laver vi ikke blot lækker mad til at nyde, men også madlavning, der kan inspirere til at skabe fantastiske hjemmelavede menuer. Samtidig vil du få dybere indsigt og viden om sæsonens råvarer og de bedste måder at udnytte dem på.

Efter madlavningen går vi til bords og nyder resultatet!

Tagliatelle med svampe og trøfler. Foto: Ida Lawaetz
Eksempel på en ret, vi kan lave: Tagliatelle med svampe og trøfler. Foto: Ida Lawaetz.

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud, gerne en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Kurset er for alle, og man behøver ikke at være rutineret i at lave mad i forvejen.

Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Råvarer er inkluderet i prisen.

Couscoussalat med grillet svinespyd. Foto: Ida Lawaetz
Eksempel på en ret, vi kan lave: Couscoussalat med grillet svinespyd. Foto: Ida Lawaetz.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser