Virker det helt uoverskueligt med julemaden? Her er hjælp at hente, og måske er det nemmere, end du tror!
På kurset får du forskellige værktøjer til, hvordan du kan sammensætte den perfekte julemiddag til dig og dine gæster. Der vil være gode fif til, hvordan du kan forberede dig, så du undgår at stresse med julemiddagen i sidste øjeblik. Vi skal prøver kræfter med de forskellige tilberedninger af juleanden og flæskestegen. Der vil være fokus på, hvordan du laver en fantastisk sauce uden snyd. Og vi laver naturligvis også hjemmelavet rødkål, brunede kartofler og andet spændende og lækkert tilbehør.
På de to kursusdage vil der også være mulighed for at lave småretter, der kan indgå i julefrokostmenuen.
Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter. Hvilke smage der komplimenterer hinanden, og hvordan man visuelt præsenterer enkle retter bedst muligt. Og vi skal selvfølgelig smage og nyde alle de lækre retter, vi kokkererer.
Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet julemad.
Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til evt. madrester.
Råvarer er inkl. i prisen.