Skip to content
Foto Aage Fredslund Andersen, Den Gamle By, Aarhus Billeder, Aarhus Hallen Køkkenpiger omkring komfuret i køkkenet i Aarhus Hallen, ca 1938-1949

Maden fra Matador

Maden fra Matador

Elsker du Matador og dansk mad? Tv-serien Matador er populær som aldrig før og er et fantastisk tidsbillede af årene mellem 1929-1947. Serien giver også seerne et meget klart billede af, hvad der blev spist og serveret i den periode, den udspiller sig i.

På dette madkursus skal vi prøve kræfter med nogle af de retter, der bliver nævnt og tilberedt i Matador. Det gælder bl.a. retter fra Lauras køkken og fra køkkenet på Jernbanerestauranten. Nogle af retterne laver vi, som de oprindeligt blev lavet. Andre retter giver vi et tvist, så de passer ind i vores tidsalder, men naturligvis med respekt for den originale opskrift.

Kurset er for alle, som elsker det klassiske danske køkken og Matador. Udover det er vores fokus på fællesskab og samarbejde.

Vi afslutter selvfølgelig hver mødegang med fællesspisning af vores lækre hjemmelavede aftensmad, som vi i fællesskab har kokkereret – og mon ikke snakken falder på Matador?

Efter kurset vil du kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet mad.

Medbring

Drikkevarer, forklæde, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Foto: Aage Fredslund Andersen, Aarhus Billeder

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser