Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Her koncentrerer vi os om primært den spanske og italienske madkultur, som hovedsagelig er baseret på olivenolie, masser af friske grøntsager, fisk, kød, oliven og middelhavskrydderier som timian, persille, salvie og laurbær.
Vi laver bl.a. tortillas, lækre salater, melanzane a la parmigiana (aubergine med parmesan), fiske- og skaldyrssalat, pandekager med appelsincreme og meget andet. Her er det ikke så vigtigt, om råvarerne er skåret ud i lige store tern – til gengæld tilsætter vi masser af kærlighed og passion! Og så har vi det sjovt.
Drikkevarer, forklæde, viskestykke, karklud og en god køkkenkniv.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.