På kurset skal vi eksperimentere og lege med de gamle danske mormorretter. Vi tænker ud af boksen, og her er plads til at være kreativ med råvarer og anretning. Maden får nyt udseende og konsistens, men vi beholder stadig de smage, vi kender og elsker.
Vær med når vi omdanner de klassiske mormorretter til helt nye moderne og mere raffineret versioner af bl.a.:
Fokus er på de gode råvarer, og ser på hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter.
Vi smager selvfølgelig på alt, og efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet mad.
Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv og forklæde.
Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.