Glæd dig til efterårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 22. juni (bemærk ny dato).
Glæd dig til efterårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 22. juni (bemærk ny dato).
Vi inviterer dig til en smagsrejse til Østeuropa i juletiden. Selv om der er gået næsten 30 år, siden Sovjetunionen gik i opløsning, forveksler folk stadig de østeuropæiske lande med hinanden og kender meget lidt til maden. Mange ved f.eks. ikke at borsch (den berømte rødbedesuppe) kommer fra Ukraine, og at "russisk salat" er meget mere end rødbede med mayonnaise.
Noget helt ukendt er, hvordan julen så smager hos vores nærmeste østlige naboer? På dette madkursus skal vi arbejde med både berømte og helt ukendte østeuropæiske retter, som særligt tilberedes i vinterhøjtiderne, så du får mulighed for at opleve den særlige østeuropæiske festmad.
Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter. Vi tilbereder både varme og kolde forretter, hovedretter og desserter.
Madlavningen pyntes med historier om den gådefulde østeuropæiske madkultur samt de traditioner, som knyttes hertil. Hvis du vil opdage spændende og helt anderledes julemad, er du velkommen på dette hold.
Kurset afsluttes med fælles middag, hvor vi sammen nyder den tilberedte mad.
Drikkevarer, viskestykker, karklude, hakkekniv, urtekniv og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.
Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.