Skip to content
Madkurser hos FOF København

Smørrebrød - en del af den danske madkultur

Smørrebrød - en del af den danske madkultur

Vi skal lave det smørrebrød, som vi kender og elsker, men også kigge med de kreative briller og sammensætte mere innovativt smørrebrød.

Vi skal lave alt, hvad vi kan fra bunden – lige fra brød til pålæg. Vi vil arbejde med smag, pynt og anretning og sidst men ikke mindst nyde de skønne stykker smørrebrød, vi i fællesskab har lavet.

På smørrebrødskurset vil du blandt andet:

  • Lære at lave dit eget pålæg fra bunden
  • Gode værktøjer til at anrette og pynte dit smørrebrød
  • Tænke kreativt i forhold til smag og sammensætning
  • Lave variationer af mayonnaise baseret saucer
  • Sylte forskellige grøntsager
  • Få gode tips til bagning af forskellige slags brød

Med fokus på de gode råvarer, bager vi vores eget brød og laver hjemmelavet pålæg, sylter vores egne rødbeder, steger og panerer rødspætter og meget mere. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejligt dansk smørrebrød.

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til evt. madrester

Værd at vide

Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Råvarer er inkl. i prisen. Kurset bliver afholdt i FOFs nye flotte køkken på Humletorvet ved Carlsberg Station.