Skip to content
Madkurser hos FOF København

Tapas

Tapas

Tapas er navnet på en række små spanske retter, der kan bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid.

Tapas er oprindeligt synonymt med et afslappet, let måltid i gode venners lag, og det er derfor alletiders valg til en social sammenkomst eller festlig lejlighed. På holdet fremtryller vi forskellige lækre små retter –  tapas fra Spanien med fisk, kød og sprøde grøntsager. Til slut laver vi en dejlig dessert. En oplevelse, som både er sjov og lærerig – og med et meget velsmagende resultat.

Vi afslutter dagen med et fælles måltid, hvor vi smager på maden – både det man selv har lavet, og det de andre har frembragt. Du får masser af idéer til tapas-opskrifter med hjem, som du kan bruge som inspiration til selv at kokkerere din helt egen tapas-menu og imponere familie og gæster.

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv og forklæde.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.  Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser