Skip to content
Madkurser, kost og kroppen, FOF København

Kost og kroppen

Styrk kroppen gennem kosten – lær at lave sund og velsmagende mad, der giver velvære

Mad er ingen mirakelkur, men alle har mulighed for at styrke kroppen gennem kosten. Det kan være, du drømmer om at tabe 5 kilo – eller måske er du bare træt af at føle dig træt og energiforladt i hverdagen. Hos FOF København tilbyder vi madkurser til dig, som er nysgerrig på mad og madens virkning på din krop. Her lærer du at lave måltider, så du opnår en gavnlig virkning på dit helbred og din trivsel. Det handler ikke om strenge kostplaner og kedelige diæter, men om at tilberede sund og varieret mad, der gavner kroppen uden at gå på kompromis med den gode smag.

Bliv fortrolig med omega-3 fedtsyrer, antioxidanter og præbiotika, og få inspiration til velsmagende og hverdagsvenlig mad, der giver en god mavefornemmelse. Du kan f.eks. lære om anti-inflammatorisk kost, som afhjælper og bekæmper betændelsestilstande i kroppen, eller få input til retter med fokus på den gode syre-base balance. Du kan også få inspiration til, hvordan du spiser dig til tip-top tarme og dermed et styrket immunforsvar. 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om de appetitvækkende kurser herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Holdene er i København og Kongens Lyngby. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
Bælgfrugter for begyndere – madlavningskursus hos FOF København

MAD OG VIN

Vegetariske og veganske kurser

Er du på udkig efter mad, opskrifter og teknikker til køderstatning eller erstatning af andre animalske produkter? Find plantebaserede alternativer her.