Skip to content

Anti-inflammatorisk kost – glutenfri – påskeferie

Anti-inflammatorisk kost – glutenfri – påskeferie

Med en anti-inflammatorisk kost kan du afhjælpe og bekæmpe niveauet af betændelse i kroppen, der giver gener og sygdomme som allergier og gigt.

På dette påskehold lærer du at lave mad, der vedligeholder og styrker dit immunforsvar med antioxidanter og særligt omega-3 fedtsyrer. En anti-inflammatorisk kost er ikke kun god for sener, led og muskler – den giver også mere overskud og velvære i hverdagen. Få inspiration til aftensmåltidet, salater, grønne retter, desserter og smoothies.

Medbring

Stavblender, to mindre skåle, drikkevarer, viskestykker, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til retter, som er gode at gemme.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Der bruges ikke råvarer med gluten. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser