Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Madkurser i vegetarmad og vegansk hos FOF København

Ayurvedisk madlavningskursus – sommerferie

Ayurvedisk madlavningskursus – sommerferie

Bliv klogere på, hvad ayurvedisk mad er på et sommerferiekursus i ayurvedisk madlavning.

Ayurveda betyder "livets videnskab" og er en veldokumenteret gammel sundhedsvidenskab. På dette sommerkursus vil du lære om principperne for ayurvedisk madlavning.

Ayurvedisk mad er sundhedsfremmende vegetarisk mad. Maden kategoriseres som tung/let, varm/kold og tør/flydende og med seks smage, som alle skal være tilstede i et måltid. Det er salt, surt, sød, bittert, stærkt og astringerende. I ayurveda tales der også om kropstyper, som er Vata, Pitta og Kapha, og man kan tilpasse sin mad, med øje for ens kropstype.

Der vil være stort fokus på fordøjelse, og hvordan du bruger råvarer, herunder også krydderier, som er livsfremmende og er specielt udvalgt pga. deres gunstige virkning på kroppen.

Vi vil lave lækre økologiske og vegetariske retter, som du efterfølgende kan arbejde med derhjemme for at fremme din fordøjelse og vitalitet. Du vil få ca. 20 opskrifter med hjem samt gode råd til, hvordan du gennem kosten styrker din fordøjelse og fremmer vitalitet i krop og sind.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklud, forklæde, en god kokkekniv og evt. opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen.

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser