Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Madkurser i vegetarmad og vegansk hos FOF København

Tip-top tarme

Tip-top tarme

Sammensætningen af dine tarmbakterier spiller en afgørende rolle for dit immunforsvar, vægtregulering og kognitive funktioner samt en lang række sygdomme. Ved at ændre i kosten kan du påvirke bakteriesammensætningen i tarmen.

På kurset skal vi fokusere på at tilberede mad med mange grøntsager, bælgfrugter, fibre og mange andre fødevarer som er præbiotika, dvs. mad til de gode tarmbakterier. Vi siger farvel til sukker og gennemgår de fødevarer, som din tarmbiota eller tarmflora trives med. Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter: Hvilke smage, der komplimenterer hinanden, og hvordan man visuelt præsenterer retterne bedst muligt. Du bliver klædt på til at kreere uimodståelige retter, som giver en god mavefornemmelse, mere energi og velvære.

Målet er, at du går fra kurset med nye idéer og lysten til at leve mere grønt og sundt. Vi afslutter selvfølgelig kursusdagen med fællesspisning af vores lækre hjemmelavede mad, som vi i fællesskab har kokkereret.

Medbring

Viskestykker, karklud, forklæde, mindre skåle, evt. en god køkkenkniv, evt. stavblender/minihakker og 2-3 bøtter til retter, som er gode at gemme.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Der bruges ikke råvarer med gluten. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så er du sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser