Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.

Madkurser hos FOF København

Madhåndværk – lær teknikken

Fermentering, kombucha, den perfekte kop kaffe – og meget, meget mere

Her har vi samlet et bredt udvalg af madkurser i København og omegn til dig, der ønsker at lære madhåndværket, lave mad fra bunden og dykke ned i særlige ingredienser eller stilarter.

Der er f.eks. madkurser til dig, der vil have grundteknikkerne på plads, og du kan bl.a. lære, hvordan du imponerer med fisk og skaldyr til middagsselskabet. Er du vild med kaffe, har du her muligheden for at lære at lave den perfekte kop kaffe – og du skal naturligvis heller ikke snydes for at blive klogere på f.eks. fermentering eller kombucha. 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om de appetitvækkende kurser herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér