Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Anretning – kursus hos FOF København

Anretning – prikken over i'et

Anretning – prikken over i'et

På dette kursus lærer du at præsentere menuer og sammensætte portioner med anretningsteknikker og anretningsformer.

Det er nok de færreste, der ikke har stået i den situation, hvor man har lavet et dejligt måltid til andre og har et klart billede af, hvordan retten skal se ud. Når maden så er færdig, og det er tid til servering, ligner den hverken det billede, man havde i tankerne, eller det billede der var i kogebogen. På dette kursus er der heldigvis hjælp at hente!

Du lærer:

  • At tænke maden i former og farver
  • Hvordan man med få teknikker kan "løfte" en ret
  • At benytte rettens ingredienser til anretning i stedet for at bruge ligegyldigt pynt

Kurset er for alle – også for madbloggere eller medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener, kantiner og cateringvirksomheder.

Vi fremstiller forskellige retter ved hver mødegang med fokus på hvilke smage, der komplimenterer hinanden. Efter hver mødegang skal vi selvfølgelig smage og nyde alle de lækre og smukt anrettede retter, vi kokkererer.

Medbring

Drikkevarer, forklæde, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen.

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser