Skip to content
fisk i fad med salt, urter, hvidløg og citron

Fisk – fortrinsvis fra danske farvande – sommerhold

Fisk – fortrinsvis fra danske farvande – sommerhold

Fisk opfylder mange af de krav, vi stiller til maden. Kødet er delikat og mørt, og det er meget sundt. På dette sommerkursus får du masser af inspiration til retter med fisk og ikke mindst til tilbehøret, så det passer sammen i smag, konsistens og farver.

Vi skal bl.a. lære at udskære og filetere fisk. Og hvordan er det lige med tilberedningstider? Du bliver klædt godt på til et perfekt resultat, og du går fra kurset med et grundlæggende indblik i, hvordan man udnytter hele fisken.

Vi skal bl.a. lave følgende retter, men alt efter sæson:

  • Torsk med sennepssauce
  • Jomfruhummer med cognac
  • Stegt rødspætte med rejesauce
  • Friterede vadehavsøsters med chili aioli
  • Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger med linguini
  • Havtaskespid med hollandaisesauce
  • Stegte sild med persillesauce
  • Farseret helleflynder

Vi afslutter selvfølgelig hver mødegang med en hyggelig middag. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlige retter. Kurset vil også hjælpe jer til at få fisk til at blive en større og nemmere del af hverdagsmaden – og til festlige lejligheder.

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, gerne en fileteringskniv og et forklæde.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen.