Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Pasta med italienske kødboller – madkurser i København

Nem og billig hverdagsmad fyldt med smag

Nem og billig hverdagsmad fyldt med smag

Man behøver ikke at bruge dyre ingredienser for at lave en velsmagende ret. På dette kursus lærer du at tilberede lækre grønne retter med få ingredienser, hvor måltidet både er billigt og er fyldt med smag. I køkkenet vil der blive brugt mange urter, da de på en nem og billig måde kan tilføje en masse smag. Du vil både lære at lave lækre retter men også nemme tilbehørsretter, som kan bruges alene eller til kød og fisk.

Grøntsager vil være udgangspunktet, og vi vil i få tilfælde anvende ganske lidt kød. Vi skal tilberede velsmagende pastaretter med få ingredienser, andre grønne retter og tilbehørsretter, som har det til fælles, at de er fyldt med smag – og nemme og er billige at lave.

Eksempler på retter som kan laves – alt efter hvad der er i sæson:

  • Spaghetti med krydret tomatsauce lavet på soltørrede tomater, friske tomater, hvidløg og basilikum
  • Spaghetti med ansjoser, chili, persille og friskrevet parmesan
  • Grillede grøntsager med sprød brødcrumble, citronskal, hvidløg og persille
  • Estragonkartoffelmos med frisk estragon, eddike og purløg
  • Stegt blomkål på urte-yoghurt med purløg og frisk estragon

Efter madlavningen går vi til bords og nyder resultatet. Alle får et eksemplar med hjem af opskrifterne, så man kan give sig i kast med retterne derhjemme.

Medbring

Forklæde, viskestykker, karklud, et forklæde, en god kokkekniv og 2-3 bøtter til evt. rester.

Værd at vide

Kurset er for alle, og man behøver ikke at være rutineret i at lave mad i forvejen.

Råvarer er inkluderet i prisen.

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser