Skip to content
Madkurser hos FOF København

Ingefær

Ingefær

Ingefær er højt skattet for sine helsebringende egenskaber, men det bliver også brugt som almindeligt krydderi i de fleste køkkener verden over, og det har været dyrket i mange tusinde år i Indien og Kina.

På kurset skal vi udforske noget af det, ingefær kan – både i det søde og det salte køkken. Vi skal bl.a. andet lave: cookies, curry, syltet ingefær, fiskedeller, ærtesuppe, kokossuppe, djævlekylling og crumble – selvfølgelig alt sammen med ingefær.

Du lærer at tilberede en lang række forskellige lækre retter, og så får du en hel opskriftsamling med hjem. Vi hilser også på ingefærens fætre og kusiner: wasabi, peberrod, galanga og gurkemeje.

Kurset er velegnet for gluten- og mælkeallergikere, men meddel os det venligst ved tilmelding, hvis du er det.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.