Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Madkurser hos FOF København

Kombucha – lær den ældgamle teknik – sommerhold

Kombucha – lær den ældgamle teknik – sommerhold

Kombucha er blevet trendy herhjemme, men faktisk kan den fermenterede te-drik dateres tilbage til Kina for over 2000 år siden. Ikke kun smager den læskende drik godt – den er også gavnlig for vores fordøjelse. Vores tarmflora af gamle, usunde og ophobede bakterier får kamp til stregen, når kombucha'en rydder op i de gamle depoter og hjælper til at danne nye, sunde bakteriekonstellationer.

På dette sommerkursus lærer du at fermentere kombucha helt fra bunden, så du får det fulde udbytte af den fermenterede drik, som bl.a. er virkelig lækker at have til at køle sig ned på om sommeren.

Du lærer bl.a.

  • Hvilke ingredienser du skal bruge
  • Hvordan te/kaffe brygges
  • Hvordan man starter fermenteringsprocessen op
  • Lidt om kombuchaens historie

Underviser Claus Kiær har mere end 20 års erfaring som barista og har haft kombucha-læremestre både i København, Berlin og det nordlige Thailand.

Medbring

Et patentglas, 1,5-2 liter

Værd at vide

Råvarer og materialer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser