Skip to content
Bagekursus hos FOF København

Madlavning for begyndere – dagskursus for seniorer

Madlavning for begyndere – for seniorer

Grundkursus i madlavning

Savner du duften af hjemmelavet mad? Kunne du godt tænke dig en lækker hjemmelavet menu, men har du aldrig rigtig lært, hvordan man gør? Så er dette grundkursus i madlavning noget for dig.

På kurset vil du på en let og overskuelig måde få viden om råvarer, madlavningsteknikker og traditionelt køkkenhåndværk. Idéen med kurset er at give dig en grundviden og et overblik over, hvordan du let og relativt hurtigt kan lære at lave mad, som smager rigtig godt. Du vil få viden om, hvordan du tilbereder grøntsager, kød og tilsmager maden.

Du får også en grundig introduktion til de enkelte råvarer, hvordan de sammensættes, og hvordan de danner et godt og velsmagende måltid. Vi kommer b.la. omkring æggets fortræffeligheder, kød og fisk, rodfrugternes mangfoldighed, pastaens enkelhed, suppernes variation og meget mere. Vi vil primært bruge sæsonens råvarer, der ikke kun giver bedre smag, men som også er sundest, oftest billigere i pris og mere klimavenlige.

Undervejs i forløbet vil det også være muligt at byde ind med, hvad du gerne vil lære i et køkken. Dette taler vi om fra gang til gang.

På holdet er der plads og rum til alle – og her prioriterer vi tiden til at lave maden, fællesskab, samværet og mangfoldigheden.

Vi afslutter hver kursusgang med et hyggeligt fælles måltid.

Efter kurset vil du være mere sikker i køkkenet, og du vil føle dig godt klædt på til at fortsætte derhjemme med at eksperimentere og imponere familie og venner med hjemmelavet mad.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude, en god kniv og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.