Skip to content
foto af asiatisk suppe

Asiatisk inspireret mad – vegetarisk – sommerhold

Asiatisk inspireret mad – vegetarisk – sommerhold

Som vegetar er det helt naturligt, at man søger over i de asiatiske køkkener, da mange asiatiske lande har stor tradition for vegetarisk og vegansk mad med friske ingredienser og stor smag! På dette sommerhold vil vi arbejde med basismetoder inden for forskellige asiatiske køkkener og gennem dem opnå kompetencer til selv at sammensætte vegetariske retter med asiatisk inspiration. 

Basis i det vegetariske, asiatiske køkken

En god krydderiblanding er basis for mange asiatiske retter. På workshoppen lærer du at sammensætte forskellige krydderiblandinger, for hvad der skal i blandingerne varierer fra ret til ret, land til land og endda fra familie til familie. Dette kan være panang karry, rød thai blanding, garam masala m.m. Desuden vil vi snakke om forskellige asiatiske, vegetariske traditioner, og med udgangspunkt i særligt det thailandske køkken lærer du at bruge de forskellige krydderiblandinger. Dette kan bl.a. være i en kokossuppe, papayasalat med chili, phat thai osv.  

Vi afslutter dagen med at gå til bords og nyde den gode hjemmelavede mad.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude, evt. en hakkekniv og urtekniv og et par opbevaringsbokse med låg til retter, der evt. er i overskud, og som er gode at gemme.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser