Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Madkurser i vegetarmad og vegansk hos FOF København

Det grønne køkken – vegetarisk sommermad

Det grønne køkken – vegetarisk sommermad

Sol, sommer og ferie kalder på hurtig, nem og let sommermad.

Marker og haver bugner med friske rabarber, nye kartofler, tomater, radiser, asparges og meget mere.

På dette kursus skal vi inspireres af årstiden grøntsager. Vi tilbereder vegetariske retter, der bringer det bedste frem i råvarerne med fokus på farver, smage og konsistenser. Hvordan man får umami (den femte grundsmag) frem i grøntsager, vil også være på dagsordenen.

Få masser af inspiration til vegetarisk mad både til hverdag og fest, og hør mere om, hvor proteiner kommer fra, hvordan man kan bruge mindre kendte grøntsager, og hvorfor det er ekstra vigtigt at tænke på umami. Kurset er for både nye og erfarne vegetarer, men også for dig, som ikke er vegetar, men gerne vil inspireres til at spise mindre kød og måske ønsker flere kødfriedage.

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud og 2-3 bøtter til mad som evt. bliver i overskud.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser