Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
foto af asiatiske krydderier

En sanselig indisk aften – vegetarisk

En sanselig indisk aften – vegetarisk

Bliv forført af de farverige linsesorter og en smagseksplosion af lækre retter fra hele Indien, når vi sammen skal lave fantastisk mad.

De mange smagfulde krydderier giver hver deres unikke smag til indisk mad og har været brugt i det indiske køkken i århundreder. Lige fra den daglige ret dal, som laves af linser, til den lækre nord indiske butter-dal (dal makhani) med basmatiris, som begge er kendt for deres smag og gavnlige proteinkilde.

Vi skal prøve kræfter med flere lækre og intense retter, ligesom vi skal bage indiske brød som chapati-brød, puri (et puffet brød) og det unikke litti-brød med spændende fyld. Vi skal også lave brød og pandekager af kikærtemel, rismel eller quinoa. På en varm dag skal vi evt. lave salaten kosambari og den kølende drik lassi.

Kurset giver dig en grundlæring om linser og bønner, og du lærer også at rulle gærfrie brød. Du opnå læring om Indiens berømte krydderier og deres særlige egenskaber.

Når alle retterne er klar, sætter vi os sammen og nyder maden i bedste indiske tag-selv-bords-stil.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker og karklude.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Er du glutenallergiker, er du velkommen til at kontakte underviseren inden tilmelding, som så kan tage højde for dette. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser