Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

foto af asiatiske krydderier

En sanselig indisk aften – vegetarisk – sommerferie

En sanselig indisk aften – vegetarisk – sommerferie

Bliv forført af de farverige linsesorter og en smagseksplosion af lækre retter fra hele Indien, når vi sammen skal lave fantastisk mad. 

De mange smagfulde krydderier giver hver deres unikke smag til indisk mad og har været brugt i det indiske køkken i århundreder. Lige fra den daglige ret dal, som laves af linser, til den lækre nord indiske butter-dal (dal makhani) med basmatiris, som begge er kendt for deres smag og gavnlige proteinkilde.

Vi skal prøve kræfter med flere lækre og intense retter, ligesom vi skal bage indiske brød som chapati-brød, puri (et puffet brød) og det unikke litti-brød med spændende fyld. Vi skal også lave brød og pandekager af kikærtemel, rismel eller quinoa. På en varm dag skal vi evt. lave salaten kosambari og den kølende drik lassi.

Kurset giver dig en grundlæring om linser og bønner, og du lærer også at rulle gærfrie brød. Du opnå læring om Indiens berømte krydderier og deres særlige egenskaber. Dette sommerhold er et oplagt valg for dig, der leder efter en hyggelig og lærerig aktivitet i sommerferien.

Når alle retterne er klar, sætter vi os sammen og nyder maden i bedste indiske tag-selv-bords-stil.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker og karklude.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Er du glutenallergiker, er du velkommen til at kontakte underviseren inden tilmelding, som så kan tage højde for dette.

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser