Skip to content
Madkurser i vegetarmad og vegansk hos FOF København

Vegetarisk mad – inspireret af Yotam Ottolenghi – efterårsferie

Vegetarisk mad – inspireret af Yotam Ottolenghi – efterårsferie

Den engelsk-israelske tv-kok og restaurantejer Yotam Ottolenghi er verden rundt kendt for sine mange kogebøger med israelsk-, mellemøstligt- og middelhavs-inspireret mad.

Yotam Ottolenghi er ikke selv vegetar, men mange af hans opskrifter er vegetariske, og det er netop dem, vi skal fokusere på til dette kursus i efterårsferien. Ottolenghis mad kan virke uoverskuelig og tidskrævende at gå i gang med selv, fordi der er mange forskellige opgaver og håndteringer undervejs, men det er ikke vanskeligt, og der er meget at vinde ved logistisk planlægning.

Eksempler på retter som evt. skal laves, alt efter hvad underviseren planlægger til dagen

  • Butternut squash med ingefærtomater og lime-yoghurt
  • Fyldte portobellosvampe
  • Grillede broccoli med en sød tahindressing
  • Tomatsalat med wasabi/mascaponecreme og pinjekerner

Vi laver en fuld middag, som vi afsluttende nyder ”family style”.

Kurset er for både vegetarer og dig, som blot ønsker inspiration til kødfrie dage. Kurset er også velegnet til dig, som ikke tåler gluten, da de fleste rettet tilberedes uden gluten. Kontakt underviseren på forhånd, hvis du har glutenallergi.

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.

Har du tidligere været deltager, er du velkommen på en af de andre workshops med underviser Jacob Hasle, underviseren har forskellige opskrifter på menuen og vil tage højde for dette.

Filtrér