
Den engelsk-israelske tv-kok og restaurantejer Yotam Ottolenghi er verden rundt kendt for sine mange kogebøger med israelsk-, mellemøstligt- og middelhavs-inspireret mad.
Yotam Ottolenghi er ikke selv vegetar, men mange af hans opskrifter er vegetariske, og det er netop dem, vi skal fokusere på til dette kursus. Ottolenghis mad kan virke uoverskuelig og tidskrævende at gå i gang med selv, fordi der er mange forskellige opgaver og håndteringer undervejs, men det er ikke vanskeligt, og der er meget at vinde ved logistisk planlægning.
Butternut squash med ingefærtomater og lime-yoghurt
Fyldte portobellosvampe
Grillede broccoli med en sød tahindressing
Tomatsalat med wasabi/mascaponecreme og pinjekerner
Vi laver en fuld middag, som vi afsluttende nyder ”family style”.
Kurset er for både vegetarer og dig, som blot ønsker inspiration til kødfrie dage. Kurset er også velegnet til dig, som ikke tåler gluten, da de fleste rettet tilberedes uden gluten. Kontakt underviseren på forhånd, hvis du har glutenallergi.
Drikkevarer
Viskestykke og karklud
En god køkkenkniv og forklæde
2–3 bøtter til evt. madrester
Råvarer er inkluderet i prisen, fortrinsvis økologiske
Tilmelding lukker ca. 7 dage før kursusstart af hensyn til planlægning og indkøb
Kurset kan variere i indhold – underviser Jacob Hasle tilpasser opskrifterne mellem workshops
Vi kan desværre ikke tage hensyn til laktose- eller glutenintolerance
Kontakt underviseren direkte, hvis du har andre allergier
Læs mere