Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online 1-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Vinsmagning hos FOF København

Vin og øl

Vinforedrag og vinskole i København og Hellerup – lær alt om vin og vinsmagning

Er du vinelsker? Har du lyst til at lære mere om vin og få nogle fantastiske smagsoplevelser? Så tag med på et af vores populære vinforedrag med vinsmagning. Vi arrangerer vinskole, vinforedrag og vinsmagning både i København og Hellerup. Både begyndere og øvede er velkomne. 

Hvordan foregår jeres vinforedrag og vinsmagninger?

Vi holder vinsmagning og foredrag om vine fra fx Bordeaux, Bourgogne, Alsace, Champagne og andre franske vindistrikter. Vi tilbyder også vinsmagninger og vinforedrag om vine fra Australien, Sydafrika, Chile, Argentina, New Zealand, Tyskland, Østrig, Spanien og Italien, samt specialsmagninger af Cognac, gamle portvine, Barolo, Brunello og Barbaresco. Denne sæson kan du også blive klogere på absint eller Europas cidere.

På alle vinforedrag er der smagninger af lækre vine af høj kvalitet.

Er du nybegynder, anbefaler vi vinforedraget ”Introduktion til vinens verden”, hvor Jesper Hedegaard giver en allround indføring i vinens myter og mysterier. Kom og hør om grundbegreber inden for dyrkning af vin, om de klassiske vindistrikter, samt om hvordan du opbevarer vin, læser etiketter mv.

Vil du gå mere systematisk til værks, kan du fortsætte på FOFs vinskole og lære om smageteknik, druesorter og bedømmelse af vin.

Er du interesseret i øl og ølsmagning?

Er du interesseret i at lære at smage på øl, og hvordan man vælger den rigtige øl til maden, så deltag i vores ølsmagninger. Her smager vi på forskellige øltyper af høj kvalitet og lærer om deres forskellighed og spændende historie. Du lærer at bruge alle dine sanser, når vi smager os igennem de forskellige øl fra både små og store bryggerier. Du kan også tage et kursus i mad og øl. Her tilsætter vi øl i maden, og finder øl der passer til forskellige retter. Øl er, ligesom vin, afgørende for måltidets helhed. De store smage opstår i de gode kombinationer. 


Hvem er foredragsholderne?

Vores vinforedrag holdes af Jesper Hedegaard, som er en af Danmarks mest erfarne vinforedragsholdere. Han er desuden Europamester i 2012 og VM-sølvvinder i 2013 i vinsmagning. Jesper Hedegaards passion er at videreformidle sin store viden om vin til alle.

FOF Københavns Vinklub

Du kan også blive medlem af FOFs vinklub og modtage invitationer til særlige vinsmagninger – omkring 5-7 om året. Klubben ledes af Jesper Hedegaard. Læs mere om vinklubben her.

Filtrér

FOFs vinklub med jesoer hedegaard

Tilmeld dig vores vinklub

Vær med i vores vinklub og modtag løbende invitationer til vinklub-arrangementer 5-7 gange om året i perioden september til april.