Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Vinsmagning hos FOF København

Smagninger af vin og øl

Vinforedrag og smagning for alle sanser

Er du vinelsker? Har du lyst til at lære mere om vin og få nogle fantastiske smagsoplevelser? Så tag med på et af vores populære vinforedrag med vinsmagning. Vi arrangerer vinskole, vinforedrag og vinsmagning både i København, Hellerup og Holte. Både begyndere og øvede er velkomne. 

Hvordan foregår jeres vinforedrag og vinsmagninger?

Vi holder vinsmagning og foredrag om vine fra de kendte, klassiske distrikter i Frankrig, Italien, Tyskland, Spanien og Californien, samt om vine fra andre dele af verden som f.eks. Ungarn, Østrig, Australien, Sydafrika, og sydamerikanske lande som Argentina og Chile.

På alle vinforedrag er der smagninger af lækre vine af høj kvalitet.

Er du nybegynder, anbefaler vi vinforedraget "Introduktion til vinens verden", hvor Jesper Hedegaard giver en allround indføring i vinens myter og mysterier. Kom og hør om grundbegreber indenfor dyrkning af vin, om de klassiske vindistrikter, samt om hvordan du opbevarer vin, læser etiketter mv.

Vil du gå mere systematisk til værks, kan du fortsætte på FOFs vinskole og lære om smageteknik, druesorter og bedømmelse af vin.

Er du interesseret i øl og ølsmagning?

Er du interesseret i at lære at smage på øl, og hvordan man vælger den rigtige øl til maden, så deltag i vores ølsmagninger. Her smager vi på forskellige øltyper af høj kvalitet og lærer om deres forskellighed og spændende historie. Du lærer at bruge alle dine sanser, når vi smager os igennem de forskellige øl fra både små og store bryggerier. Øl er, ligesom vin, afgørende for måltidets helhed. De store smage opstår i de gode kombinationer. 

Hvem er foredragsholderne?

Vores vinforedrag afholdes primært af Jesper Hedegaard, som er en af Danmarks mest erfarne vinforedragsholdere. Han er desuden Europamester i 2012 og VM-sølvvinder i 2013 i vinsmagning. Jesper Hedegaards passion er at videreformidle sin store viden om vin til alle.

Se mere om foredragsholderne ved de enkelte foredrag.

FOF Københavns Vinklub

Du er meget velkommen til at blive medlem af FOF Københavns vinklub og modtage invitationer til særlige vinsmagninger – omkring 5-7 om året. Klubben ledes af Jesper Hedegaard. Læs mere om vinklubben her.

Tilmelding til vores smagninger af øl og vin

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Vinsmagnings kursus hos FOF København

FOFs vinklub med jesper hedegaard

Tilmeld dig vores vinklub

Vær med i vores vinklub og modtag løbende invitationer til vinklub-arrangementer 5-7 gange om året i perioden september til april.