Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Vinsmagning hos FOF København

Smagninger af vin, øl og ost

Vinforedrag og smagning for alle sanser i København og Hellerup

Er du vinelsker? Har du lyst til at lære mere om vin og få nogle fantastiske smagsoplevelser? Så tag med på et af vores populære vinforedrag med vinsmagning. Vi arrangerer vinskole, vinforedrag og vinsmagning både i København og Hellerup. Både begyndere og øvede er velkomne. 

Hvordan foregår jeres vinforedrag og vinsmagninger?

Vi holder vinsmagning og foredrag om vine fra fx Bordeaux, Bourgogne, Alsace, Champagne og andre franske vindistrikter. Vi tilbyder også vinsmagninger og vinforedrag om vine fra Australien, Sydafrika, Chile, Argentina, New Zealand, Tyskland, Østrig, Spanien og Italien, samt specialsmagninger af Cognac, gamle portvine, Barolo, Brunello og Barbaresco. Denne sæson kan du også blive klogere på absint eller Europas cidere.

På alle vinforedrag er der smagninger af lækre vine af høj kvalitet.

Er du nybegynder, anbefaler vi vinforedraget ”Introduktion til vinens verden”, hvor Jesper Hedegaard giver en allround indføring i vinens myter og mysterier. Kom og hør om grundbegreber inden for dyrkning af vin, om de klassiske vindistrikter, samt om hvordan du opbevarer vin, læser etiketter mv.

Vil du gå mere systematisk til værks, kan du fortsætte på FOFs vinskole og lære om smageteknik, druesorter og bedømmelse af vin.

Er du interesseret i øl og ølsmagning?

Er du interesseret i at lære at smage på øl, og hvordan man vælger den rigtige øl til maden, så deltag i vores ølsmagninger. Her smager vi på forskellige øltyper af høj kvalitet og lærer om deres forskellighed og spændende historie. Du lærer at bruge alle dine sanser, når vi smager os igennem de forskellige øl fra både små og store bryggerier. Du kan også tage et kursus i mad og øl. Her tilsætter vi øl i maden, og finder øl der passer til forskellige retter. Øl er, ligesom vin, afgørende for måltidets helhed. De store smage opstår i de gode kombinationer. 

Hvem er foredragsholderne?

Vores vinforedrag holdes af Jesper Hedegaard, som er en af Danmarks mest erfarne vinforedragsholdere. Han er desuden Europamester i 2012 og VM-sølvvinder i 2013 i vinsmagning. Jesper Hedegaards passion er at videreformidle sin store viden om vin til alle. 

Vi har også smagninger af f.eks. cidere, øl og ost. Se mere om foredragsholderne ved de enkelte foredrag.

FOF Københavns Vinklub

Du kan også blive medlem af FOF Københavns vinklub og modtage invitationer til særlige vinsmagninger – omkring 5-7 om året. Klubben ledes af Jesper Hedegaard. Læs mere om vinklubben her.

Filtrér

FOFs vinklub med jesper hedegaard

Tilmeld dig vores vinklub

Vær med i vores vinklub og modtag løbende invitationer til vinklub-arrangementer 5-7 gange om året i perioden september til april.