Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Vinsmagning hos FOF København

Champagne – for begyndere og letøvede

Champagne – for begyndere og letøvede

Vores faste foredragsholder Jesper Hedegaard er en af Danmarks førende eksperter indenfor champagne. Han holder hvert år specialiserede champagne-smagninger, hvor emnerne spænder lige fra prestige-cuvéer over vintage-champagner til rosé-champagner, blanc de blancs-champagner, blanc de noirs-champagner, bio-champagner og "bonde-champagner".

Nu har han lovet at holde en "super-aften for begyndere", hvor vi kommer hele vejen rundt om vinene fra Champagne – fra historien over fremstillingsprocessen til smagen og smagsforskellene.

Hør hvordan og hvorfor champagne skal smages og bedømmes som almindelig vin og bliv guidet rundt i junglen af champagne-importører i Danmark, hvor flere og flere kommer til, men bestemt ikke alle er lige gode. Du lærer også at smage forskel på god og dårlig champagne og får et nyt indblik i den boblende luksusdrik. Alt sammen på én aften med smagning af i alt syv champagner.

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser