Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Vinsmagning hos FOF København

FOFs vinskole 2

FOFs vinskole 2

FOFs vinskole 2 er en naturlig forlængelse af vinskole 1, men henvender sig også til andre, der allerede ved lidt om vin og ønsker mere viden og systematiseret smageerfaring. På vinskole 2 smager vi bedre og dyrere vine og går endnu mere i dybden med et enkelt tema hver gang. Deltagerne får systematisk og dybdegående viden om det enkelte emne, og nye og mere avancerede emner fra vinens verden introduceres og gennemgås løbende.

Første aften skal vi en tur rundt i vinlandet Italien – en slags Giro d’Italia ad vinvejen. Vi skal smage gode røde og hvide vine fra bl.a. Barolo, Brunello di Montalcino, Amarone della Valpoliclla, Chianti m.fl.

Anden aften skal vi en tur rundt i vinlandet Frankrig – Tour de France ad vinvejen. Vi skal smage gode røde og hvide vine fra bl.a. Bordeaux, Bourgogne, Rhône, Alsace, Loire, Languedoc m.fl. 

Den tredje gang skal vi se nærmere på forskellen mellem unge og modne/gamle vine. Hvad sker der, når en vin modner i flasken? Hvilke vine kan – og skal – gemmes, og hvilke vine bliver ikke bedre ved lagring? Vi smager unge og ældre vine fra forskellige lande og distrikter for at blive klogere på dette – et af vinverdenens største mysterier. 

Hver aften smages 6-7 forskellige vine.

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser