Skip to content

Glæd dig til efterårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 22. juni (bemærk ny dato).

Yoga og mindfulness hos FOF København

Body SDS

Body SDS i København – lav Body SDS-grundtræning på aftenskole

Med træningssystemet Body SDS kan du opnå styrke, smidighed og harmoni i krop og sind. Body Self Developments System eller Body SDS er et unikt dansk behandlings- og træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker og stimulerer kroppens selvhelbredende egenskaber. På kurserne i Body SDS-grundtræning arbejder vi med at forbedre bevægeligheden i låste led og i spændte, usmidige muskler. Vi kommer igennem samtlige muskler og led og arbejder med en metode, der fungerer udrensende for de indre organer. Du kan læse mere om træningssystemet her

Hvor afholdes kurserne i Body SDS?

Vi har bl.a. undervisning i Body SDS i Kongens Lyngby, Søborg og på Frederiksberg. Se adresse under holdinfo. 

Hvem underviser i Body SDS?

Underviserne i Body SDS er uddannet Body SDS-kropsterapeuter. Læs mere om den enkelte underviser under de forskellige hold. 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér