Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Body SDS og kropsterapeutisk træning

Body SDS og kropsterapeutisk træning i København – lav Body SDS-grundtræning på aftenskole

Body SDS og kropsterapeutisk træning tilbyder en holistisk tilgang til at fremme styrke, smidighed og indre harmoni.

Body Self Developments System eller Body SDS er et unikt dansk behandlings- og træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker og stimulerer kroppens selvhelbredende egenskaber. På kurserne i Body SDS-grundtræning arbejder vi med at forbedre bevægeligheden i låste led og i spændte, usmidige muskler. Vi kommer igennem samtlige muskler og led og arbejder med en metode, der fungerer udrensende for de indre organer. Du kan læse mere om træningssystemet her.

Når du træner kropsterapeutisk, arbejder du med hele kroppen og aktiverer alle led og muskelgrupper. Denne træning er udviklet til at øge kropsbevidstheden og til at vedligeholde vores kroppe. At træne kropsterapeutisk er både motion og selvbehandling, og træningen består af konditionsøvelser, styrketræning og afspænding af kroppen. Det er oplagt at benytte denne træningsform til at holde energiniveauet og livsglæden oppe. En omgang grundtræning vil svare til at få en behandling af kroppen, og du vil derfor opleve mange af de samme fordele, og mærke at både krop og sind bliver holdt ved lige.

Hvor afholdes kurserne i Body SDS og kropsterapeutisk træning?

Vi har bl.a. undervisning i Body SDS og kropsterapeutisk træning i København, Kongens Lyngby, Søborg, Virum og på Frederiksberg. Se adresse under holdinfo. 

Hvem underviser i Body SDS og kropsterapeutisk træning?

Underviserne i Body SDS er uddannet Body SDS-kropsterapeuter. Læs mere om den enkelte underviser under de forskellige hold. 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér