Skip to content
Deltager til pilates

Kalender

Kalender over hold i kategorien body/mind

FOF København har hvert år hundredevis af kurser og workshops i body og mind. Du kan nemt finde et hold, der passer til dig og dine behov. Vi har aktiviteter på mange forskellige niveauer, i forskellige stilretning og for mennesker i forskellige livssituationer. Prøv f.eks. den kinesiske bevægelseslære qi gong, træn bækkenbunden med pilates eller styrk kroppen med træningssystemet Body SDS.

Vores kurser foregår både i København og det øvrige hovedstadsområde.

Hvornår passer det dig?

På denne side kan du se vores aktivitetskalender, hvor alle hold vises i datoorden. Ved hvert hold kan du også se, om holdet løber over flere dage, eller det er et intensivt dagskursus. Kalenderen gør det nemt for dig at få overblikket over alle vores hold – og måske du vil planlægge en aktivitet sammen med andre og skabe gode minder? Læs mere om alle aktiviteterne herunder.

Tilmelding til vores kurser i body/mind

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

På denne side finder du kun hold, der ikke har haft første mødegang. Hvis du også er interesseret i at se hold, der er startet, kan du finde alle kurserne her: Body/mind.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6