Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Yoga og mindfulness hos FOF København

ManuVision

Træn kroppen igennem med ManuVision-træning

ManuVision er effektiv træning i forhold til forebyggelse af skader og genopbygning efter mindre skader. På kurserne arbejder vi med at smidiggøre dine muskler og led samt at skærpe din kropsbevidsthed. Det dybe rolige åndedræt er et centralt fokuspunkt. Vi bevæger os hver gang igennem alle kroppens primære led (fødder, ankler, knæ, hofter, ryg, skulder, nakke) med udvidende og sammentrækkende øvelser for musklerne, og du vil mærke en klar forbindelse til hele din krop. 

Der vil være afvekslende øvelser fra gang til gang, men vi både starter og slutter med en kort meditation, og i den sidste del af træningen vil vi arbejde med ét eller flere dybe stræk. Du vil fysisk opleve et flow af energien i kroppen og en fornemmelse af fodfæste. Mentalt vil du blive mere bevidst om, hvor dine grænser går både fysisk og psykisk.

Hvad betyder ManuVision?

Er du i tvivl om, hvad ManuVision er, kan du læse mere på ManuVisions hjemmeside.

Tilmelding til vores ManuVision-træning

Du kan se en oversigt over alle holdene nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér