Skip to content

VI GLÆDER OS TIL AT ÅBNE IGEN. Alle vores aktiviteter – med få undtagelser – er aflyst t.o.m. den 5. april.

Læs mere her
Yoga og mindfulness hos FOF København

Pilates ugekursus

Vi træner i et roligt tempo og i trygge rammer.

Når først du er fortrolig med øvelserne, kan pilates blive en stor del af din hverdag og gøre en forskel for dig og din krop. Vi arbejder koncentreret med hele din krop med fokus på at stabilisere og støtte korsettet. Elementer fra yoga vil blive benyttet for at nedsætte muskelspændinger.

Underviseren Heidi Myhre er uddannet fysioterapeut, yogalærer og pilatesinstruktør.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.08.2021 09:00-11:15 KBH V, Buen Heidi Myhre
2 Tirsdag 24.08.2021 09:00-11:15 KBH V, Buen Heidi Myhre
3 Torsdag 26.08.2021 09:00-11:15 KBH V, Buen Heidi Myhre
Se alle Se færre
Underviser

Heidi Myhre

Faglig baggrund: I 1995 blev jeg uddannet fysioterapeut på Skodsborg Fysioterapiskole. Som fysioterapeut har jeg 6 års erfaring fra privatklinik og 2 år fra hospital. I forbindelse med fysioterapien har jeg desuden undervist i forskellige motionsformer. I 2002 afsluttede jeg en 2½-årig uddannelse som hatha yogalærer hos Kirsten Breland. I 2005 blev jeg eksamineret pilatesinstruktør hos den anerkendte underviser, forfatter og pilates-pioner Allan Menezes. Her er jeg eksamineret i pilates: niveau 1, 2 og 3, »pilates: low back pain«, »pilates: foam roller«, »pilates: ball« og pilates for gravide. I 2015 tog jeg kursus i palpation og undersøgelse af bækkenbund. I maj 2020 blev jeg eksamineret kropsterapeut; en etårig uddannelse hos Totum Skolen For Kropsterapi.

Tilgang: Træning giver fysisk og mentalt overskud til at være noget for dig selv og andre. Det mærker jeg selv hver eneste dag. Mit mål er at træningen ligeledes bliver en del af mine elevers velfungerende hverdag. Jeg har fokus på at understøtte processen fra en krop i ubalance, til en velfungerende krop og mentalt overskud.