Skip to content
Yoga hos FOF København

Workshops og ugekurser

Workshops og ugekurser for krop og sind

Har du brug for redskaber til at forbedre eller forhindre smerter og spændinger? Eller er du blevet nysgerrig på Mindful Moving eller pilates, men har ikke tid til at gøre det på en ugentlig basis?

På FOF’s workshop og ugehold kan du få stillet nysgerrigheden eller få bedre hold på den forskellige øvelser, helt uforpligtet. Holdene indeholder både øvelser for krop og sind, som er designet til at gøre din krop stærkere og samtidig kunne mindske smerte- og spændingsniveauet. På alle hold vil der være øvelser og elementer, som du kan lave og udføre derhjemme.

Pilates styrker og stabilisere kroppen, og sammen med udvalgte elementer fra yoga er det med til at øge smidigheden og nedsætte muskelspændinger. 

Mindful Moving har blandt andet fokus på åndedræt, fysiske øvelser og afspænding. Det er alt sammen med til at give dig de redskaber, du har brug for i hverdagen til at kunne styre og mindske smerter.

Så tag en dag, en uge eller en weekend ud af kalenderen og deltag i et af de mange spædende hold.

Hvilket niveau foregår undervisningen på?

Holdene foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Der er fokus på, at den enkelte deltager er fortrolig og tryg i alle øvelser – derfor er der plads til både begyndere og øvede. Underviseren tilpasser sin undervisning efter den enkeltes behov og niveau. Du er ikke til besvær som nybegynder. Prøv dig frem og bed endelig om hjælp fra din underviser undervejs.

Hvem underviser på jeres workshops og ugekurser?

Vores krop- og sind-undervisere er erfarne og kompetente med en bred vifte af erfaringer, og de holder sig opdaterede med den nyeste viden. Du kan læse om underviseren under det enkelte hold.

Hvor kan jeg tilmelde mig?

Du kan se alle vores workshops og ugekurser herunder. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér