Skip to content
Dyrk motion for smertehåndtering i FOF Nordsjælland

Åndedrættet – din sundhed – workshop

Denne workshop vil hjælpe dig med at understøtte din krop, din sundhed og din bevidsthed om, hvor du kan sætte ind, når kroppen begynder at skrante eller udfordre dig på en eller flere måder.

Med øvelser og bevægelsessekvenser kendt fra yin yogaens og qigongens verden samt forskellige åndedrætsteknikker, der giver adgang til et dybere og friere åndedræt, vil du erfare, hvordan du får mere kontakt til dit åndedræt og på denne måde kan gøre noget godt for din trivsel på et fysisk, mentalt og følelsesmæssigt plan.

Vi ved efterhånden meget om, hvordan et ubalanceret åndedræt kan stå i vejen for, at kroppen kan fungere optimalt. Mange livsstilssygdomme kan også være udfordret af nedsat lungefunktion, ligesom søvnapnø, stress, angst, smerte og lignende kan være dominerende faktorer og måske spænde ben for, at du kan hele og vende godt tilbage.

Hvis du ikke er bekendt med, hvordan du kan træne dit åndedræt og dermed skabe balance i krop og sind samt understøtte din sundhed vil denne workshop være utrolig lærerig for dig.

Hvis du samtidig er nysgerrig på, hvad du selv kan gøre, så giver denne workshop en god mulighed for at blive mere bevidst om de små tiltag, du kan påbegynde i hverdagen.

Information

  • Dato 28.09.2024-28.09.2024
  • Adresse FOF Huset, Ordrup
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale Lokale 22, 2.sal
  • Bemærkninger Vi har gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum. Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 28.09.2024 10:00-13:00 FOF Huset, Ordrup Mabel Kernn
Underviser

Mabel Kernn

Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en fysioterapeut uddannelse, en pilates og yogalærer-uddannelse i ryggen har Mabel Kernn efterhånden samlet 20 års behandlings- og undervisningserfaring samt mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.

Til daglig arbejder Mabel som konsulent, underviser på Det Kongelige Teater og praktiserende fysioterapeut på Havnestadsklinikken på Islands Brygge. 
Hun tager også ud i virksomheder, hvor hun gennemfører sundhedstjek samt pausegymnastik med de forskellige personalegrupper.

Mabel fortæller: Min passion for bevægelse har igennem de sidste 25 år været mit arbejde og eget anker til at opnå større bevidsthed, sundhed og balance. Og jeg glædes fortsat dagligt over at kunne inspirere, motivere og guide mennesker til egen og større kropsforståelse, balance og sundhed bl.a gennem træning, øvelse, meditationer, 1:1 behandlinger og samtale. Jeg er certificeret sundhedsmentor, idrætslærer og fysioterapeut og har uddannelser inden for bevægelsesformerne yoga, pilates og qigong, der er en stor del af min egen praksis.

mabelkernn.dk