Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Yoga og mindfulness hos FOF København

Mindful Moving

Mindful Moving

Mindful Moving giver dig mulighed for at finde ro i krop og sind gennem bevægelse. Der er intet krav til at kunne bevæge sig på en bestemt måde eller at have en bestemt viden.

Du lærer din krop at kende gennem bevægelse. Der vil hver gang være både guidet bevægelse, og mere undersøgende øvelser, hvor du får mulighed for at mærke, hvordan din krop har brug for at bevæge sig. Der vil både være langsom bevægelse og bevægelse, hvor du får pulsen op.

På hver workshop fordyber vi os ekstra meget i et tema. Vi kommer omkring åndedræt, afspænding, opmærksomhed, tanker, små ændringer og fokusopgaver i hverdagen. Alt sammen med dét formål, at kunne få mere ro i krop og sind.

Mindful Moving er en formidlings- og bevægelse form, som får hoved og krop til at samarbejde. Først er der et oplæg om dagens tema (fx: åndedrættet og ro i kroppen), hvorefter vi arbejder praktisk med temaet gennem kropslige øvelser. Til sidst reflekterer vi over, de opdagelser vi gør os og taler om, hvordan du kan tage det med over i din hverdag. Forløbet vil gøre det nemmere for dig at reagere på din krops signaler og bevare den indre ro og en afspændt krop i hverdagen.

Motion og træning i København

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser