Skip to content
Yoga hos FOF København

Workshops og ugekurser

Workshops og ugekurser for krop og sind

Har du brug for redskaber til at forbedre eller forebygge smerter og spændinger? Eller er du blevet nysgerrig på pilates, men har ikke tid til at gå til det på ugentlig basis?

På vores workshops og ugehold kan du få stillet nysgerrigheden og få bedre styr på de forskellige øvelser. Holdene indeholder både øvelser for krop og sind, som er designet til at gøre din krop stærkere og samtidig kunne mindske smerte- og spændingsniveauet. På alle hold vil der være øvelser og elementer, som du også kan lave og udføre derhjemme.

Pilates styrker og stabiliserer kroppen, og sammen med udvalgte elementer fra yoga er det med til at øge smidigheden og nedsætte muskelspændinger. Tag en dag, en uge eller en weekend ud af kalenderen og deltag i et af de mange spændende hold.

Hvilket niveau foregår undervisningen på?

Holdene foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Der er fokus på, at den enkelte deltager er fortrolig og tryg i alle øvelser – derfor er der plads til både begyndere og øvede. Underviseren tilpasser sin undervisning efter den enkeltes behov og niveau. Du er ikke til besvær som nybegynder. Prøv dig frem og bed endelig om hjælp fra din underviser undervejs.

Hvem underviser på workshops og ugekurser?

Vores undervisere i krop og sind er erfarne og kompetente med en bred vifte af erfaringer, og de holder sig opdaterede med den nyeste viden. Du kan læse om din underviser under det enkelte hold.

Hvor kan jeg tilmelde mig?

Du kan se alle vores workshops og ugekurser herunder. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér