Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Hensyntagende motion hos FOF København

Hensyntagende træning

Hensyntagende træning i København og hele hovedstadsområdet – specialundervisning på små hold

Lider du af et fysisk handicap såsom gigt, knogleskørhed, kroniske rygsmerter og nakkesmerter, eller vil du styrke kroppen efter en operation? Vi har specialhold og hensyntagende undervisning i København og hele hovedstadsområdet. Vi tilbyder specifik træning på små hold rettet mod bl.a. knogleskørhed, gigt, KOL, diabetes, fibromyalgi, dårlig ryg og mange andre lidelser og skavanker.

Vores hensyntagende træning og specialhold er målrettet dig, som ikke kan deltage på almene hold. Kom i gode hænder med vores undervisere, styrk konditionen og oplev glæden ved målrettet træning. Vi tilbyder forskellige former for hensyntagende træning, både indenfor klassisk motion, men også body/mind og yoga.

Hvad er et hensyntagende hold?

Hensyntagende træning (specialundervisning) er for deltagere, som pga. en lidelse eller et handicap har behov for individuelt tilrettelagt undervisning. Da kommunerne yder særlige tilskud, kræves det, at deltagerne ved første fremmøde underskriver en tro- og loveerklæring.

Hvem er underviserne?

Underviserne på vores hensyntagende hold er typisk fysioterapeuter eller psykomotoriske terapeuter og har omfattende erfaring med hensyntagende undervisning. Læs mere om underviseren på det specifikke hold.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne i hensyntagende træning?

Se oversigten over vores forskellige former for hensyntagende træning herunder, hvor du også kan se de specifikke hold. Er du i tvivl om forudsætninger for deltagelse på et specialhold, eller har du andre spørgsmål til undervisning på aftenskole, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.