Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Alexanderteknik

Brug kroppen bedre og frigør spændinger

Alexanderteknik er en metode til at korrigere forkert brug af kroppen. Metoden sørger for, at hals og nakke er fri for spændinger. Herigennem sørger Alexanderteknik for mindskning af belastningen af rygsøjlen og forebygger smerter i skuldre, ryg og arme. På kurserne i Alexanderteknik arbejder vi på små hold med at forbedre den generelle kropsbrug. Målet er, at vi optimerer vores potentiale i såvel job som hverdag både fysisk og psykisk. 

Alexanderteknik benyttes ofte af udøvende kunstnere med det formål at afhjælpe og forebygge skader på stemmebånd og bevægeapparat. Metoden kan dog med fordel benyttes af alle, som ønsker at lindre ubehaget ved spændinger eller smerter, der er forårsager af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, men også af psykiske sygdomme som depression.

Hvor har I undervisning i Alexanderteknik?

Vi har kurser i Alexanderteknik i København og Kgs. Lyngby. Find adresser under holdinfo.

Hvem er underviserne?

Vores undervisere i Alexanderteknik tæller både læger og klassiske musikere. De er alle uddannet i Alexanderteknik og har omfattende undervisningserfaring.

Hvordan kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.