Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Balance og holdning

Mindsk risikoen for at falde og lær at bruge kroppen hensigtsmæssigt

Er du faldet i hjemmet, eller er du nervøs for, at det sker? Balancetræning kan hjælpe dig med at hindre flere fald eller forebygge det første. På kurserne arbejder vi med vedligeholdelse og forbedring af balancen, og med styrketræning, bevægelighed og koordination for at understøtte balancetræningen. Vi gennemgår øvelser sammen på holdene, og der gives forslag til supplerende balancetræning i hjemmet. 

Holdningskorrektion er specialtræning på små hold for dig, der ønsker at blive stærkere og smidigere. I undervisningen i holdningskorrektion lærer du at stå, sidde og bruge kroppen hensigtsmæssigt. Vi laver øvelser, der retter holdningsfejl og modvirker følgerne af uheldige arbejdsstillinger. Vi strækker og afspænder spændte muskler og afhjælper derved muskelsmerter, og vi arbejder med åndedræt, forbedrer kredsløbet og styrker bækkenbunden.

Hvor foregår undervisningen?

Holdene udbydes bl.a. På Frederiksberg, Kgs. Lyngby og Gentofte. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser i balancetræning og holdningskorrektion?

Vores undervisere i balancetræning og stolegymnastik er idræts- og fysioterapeutuddannede og har masser af undervisningserfaring bag sig. Du er i gode hænder, uanset om du tilmelder dig balancetræning eller holdningskorrektion. 

Hvordan kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.